Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 23 iunie 2024

Pop Ştefan – candidatul Coaliţiei la CJ, însă din calitate de membru PSRO

Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Maramureş a acceptat schimbarea pe care Ştefan Pop a făcut-o privind apartenenţa politică. Acesta a rămas pe listele de candidaţi la Consiliul Judeţean, liste depuse de Coaliţia pentru Baia Mare, însă din calitate de membru al partidului condus de Mircea Geoană : PSRO.

Biroul Electoral Judeţean arată că după ce lista candidaţilor din Coaliţia pentru Baia Mare pentru Consiliul Judeţean (CJ) Maramureş a fost admisă în parte, adică fără candidaturile celor din Forumul Democrat al Germanilor din România (hotărârea nefiind definitivă) s-a depus o nouă solicitare de renumerotare a listei de candidaţi (pentru poziţiile 1, 2 şi 39).

Acum, pe lista a candidaturilor Coaliţiei pentru Baia Mare pentru Consiliul Judeţean Maramureş figurează: pe primul loc Cătălin Cherecheş (UNPR), pe locul doi Teodor Ardelean (PSRO), iar pe locul 39 Ştefan Pop, membru PSRO.

Toate acestea se regăsesc în Hotărârea nr. 17 a BEJ din 28 aprilie.

Prin urmare, atât Pop, cât şi Ardelean şi Cherecheş, sunt candidaţii Coaliţiei pentru Baia Mare pentru Consiliul Judeţean, însă din calitate de membrii ai altor partide nu a Forumului Democrat German. Hotărârea nr.17 din 28 aprilie poate fi atacată, arată reprezentanţii BEJ.

hot-bej-8-18-20

IMG-20160429-WA0000

hot-bej-8-18-21

Lăsaţi un răspuns