Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Sanitas cere încetarea umilirii angajaţilor din sănătate

Sindicaliştii din sănătate vor picheta, miercuri, Parlamentul României, cerând încetarea „umilirii angajaţilor din sistemul sanitar, din sistemul de asistenţă socială şi din medico-social”.

protest sanitasPotrivit unui comunicat, sindicaliştii din Federaţia Sanitas vor picheta miercuri, Palatul Parlamentului. Protestul este anunţat să aibă loc în intervalul orar 11.00 – 13.00.

De asemenea, în intervalul orar menţionat „toate organizaţiile judeţene Sanitas şi cei de la sindicatele bugetare din cadrul CNSLR- Frăţia vor organiza acţiuni specifice la prefecturi”.

Sindicaliştii cer oprirea” umilirii angajaţilor din sistemul sanitar, sistemul de asistenţă socială şi medico-social” şi atrag atenţia „Guvernului României, că sectorul sanitar este lăsat să se zbată între lipsa dotărilor şi cea a personalului de specialitate, insuficient pentru acest sistem atât de important, dar lăsat sau chiar încurajat în continuare să emigreze”.

Sanitas Baia Mare spune STOP umilirii angajatilor din sistemul sanitar, sistemul de asistență socială si medico-social!!! Vom cere ‘putin’ respect din partea guvernantilor si asta pentru ca noi cei din sanatate suntem obisnuiti sa primim cate putin…putin la salarii…putin la normarea cu personal…putin la materiale…Ne vedem deci mâine între orele 11.00 si 12.00 in fata Prefecturii Maramures, sa mai aducem aminte încă o data, mai marilor nostri, ca in Sanatate exista Oameni exceptionali care dau viata…vietii”, a sublinit Cristina Turda, presedinte Sanitas Baia Mare, intr-un mesaj postat pe un site de socializare.

Lăsaţi un răspuns