Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 31 ianuarie 2023

Autocarul echipei FCM Baia Mare a fost implicat într-un accident cu o autoutilitară

Autocarul echipei de liga a doua FCM Baia Mare a fost implicat, duminică, în jurul orei 17:45, într-un accident rutier pe DN1C, în localitatea Coplean, după ce a izbit în lateral o autoutilitară, anunţă site-ul Dejeanul.ro

autocar accidentDupă primele investigaţii, soferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 38 de ani din Caseiu, se afla oprit cu avariile pe partea stângă a şoselei. Acesta s-a pus în mişcare şi a trecut pe partea dreaptă a carosabilului, după care a intenţionat să pătrundă din nou pe partea stângă pentru a urca pe un podeţ de acces într-o curte. Şoferul dubei nu s-a asigurat şi nu i-a acordat prioritate autocarului cu fotbaliştii echipei FCM Baia Mare, care venea dinspre Dej.

În urma coliziunii dintre cele două vehicule, şoferul dubei a rămas încarcerat. Celălalte două persoane care îl insoteau n-au avut nevoie de îngrijiri. La faţa locului s-a deplasat de urgenţă o ambulanţă şi o autospecială de descarcerare a pompierilor.

În autocar se aflau 30 de persoane, echipa FCM Baia Mare întorcandu-se de la Mediaş, unde a disputat un meci cu Gaz Metan, dar niciunul dintre oamenii aflaţi în autocar nu a păţit nimic.

sursa: Mediafax

foto: Digisport

Lăsaţi un răspuns