Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Echipa de la CSS 2 s-a calificat la Cupa României de copii la gimnastică ritmică

În perioada 27-28 mai, la Ploieşti s-a desfăşurat prima ediţia a Campionatului Naţional de copii la gimnastică ritmică, cu vârsta cuprinsă între 6 şi 8 ani.

echipa css 2Concursul s-a desfăşurat pe două probe: prima a fost proba de ansamblu fără-obiect( o probă obligatorie) şi a doua probă cea individuală. La proba individuală s-a concurat pe trei categorii: 6 ani, 7 ani şi 8 ani.

Sportivele de la Clubul Sportiv Şcolar nr. 2 Baia Mare au participat la proba de ansamblu, la 6 ani şi 8 ani obţinând următoarele rezultate: ansamblu fără-obiect- locul 6, calificându-se la Cupa României care va avea loc la sfârşitul lunii noiembrie la Bucureşti. Componenţa ansamblului: Maya Russu, Mădălina Coman, Andreea Cozma, Rebeca Sofronie, Aleszia Smutzer şi Dea Banc. Profesor Mihaela Borz-Costin.

Categoria 6 ani- Dea Banc locul 8 fără-obiect;
Categoria 8 ani: – Mădălina Coman, locul 8 cerc;
– Maya Rusu, locul 11 fără-obiect.

Următoarea competiţie importantă este Campionatul Naţional Şcolar care se va desfăşura la Baia Mare în perioada 10-12 iunie la sala Polivalentă „Lascăr Pană”. Concursul este destinat tuturor categoriilor de vârstă, de la 6 ani până la 18 ani.

Lăsaţi un răspuns