Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 28 mai 2023

Polonez accidentat cu ATV-ul în Maramureş

În perioada 13-15 mai, pompierii militari maramureșeni au intervenit în patru situații de urgență.

Ieri, 15 mai, pompierii Detașamentului ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au fost solicitați să asigure transportul unui cetățean polonez, în vârstă de 39 de ani, până la ambulanță în zona ”Poiana lui Dumitru”. Persoana se afla cu un grup de prieteni în zonă și a a vut un accident cu ATV-ul.

atvVineri, 13 mai, pompierii băimăreni au lichidat un incendiu izbucnit la o locuință de pe strada Petofi Sandor din municipiul Baia Mare. Flăcările au distrus circa 30 de metri pătrați din acoperișul de lemn al locuinței și diverese obiecte de mobilier.

Sâmbătă, 14 mai, pompierii din cadrul Secției Vișeu de Sus au fost solicitați să intervină pentru a descarcera o persoană rămasă încarcerată în urma unui accident rutier care a avut loc pe Aleea Eroilor din localitate. În urma accidentului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital. Pompierii Gărzii de Intervenție Borșa au lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum al unei locuințe. Datorită promptitudinii lor, a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Lăsaţi un răspuns