Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 31 ianuarie 2023

Ponta, după moartea lui Condrea: ”Cum e posibil aşa ceva?”

Dan Condrea, patronul companiei Hexi Pharma, a murit într-un accident rutier, după ce maşina pe care o conducea s-a izbit puternic de un copac pe un drum judeţean din Corbeanca. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă a fost vorba despre un accident sau despre o sinucidere. Fostul premier Victor Ponta se întreabă: „Cine are putere sa faca asa ceva?!”

accident dan condreaDan Condrea, patronul Hexi Pharma, compania implicată în scandalul dezinfectanţilor folosiţi în spitale, a murit, duminică seara, într-un accident rutier produs în judeţul Ilfov.

Dan Condrea a decedat după ce maşina pe care o conducea a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea drumului. El a fost desfigurat în urma impactului, dar oamenii legii l-au identificat pe baza actelor găsite lângă maşină. Anchetatorii nu exclud ipoteza sinuciderii.

„Chiar e socant! Ce se intampla in tara noastra?!? Cum e posibil asa ceva?!? Cine are putere sa faca asa ceva?!? Ce stia acest om si cine se temea de ce stia el?!? Din pacate Romania in 2016 inseamna frica , suspiciune si forte nevazute care de fapt ne decid viata! Ps – am vazut ca a confirmat si Comisia de Control a SRI ca in mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MACAR O SINGURA INFORMARE pe tema „Hexi Pharma” / la fel in mandatul de 3 ani al Premierului Emil Boc!!!”, a scris Ponta pe un site de socializare.

sursa: Mediafax

Lăsaţi un răspuns