Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Prins în flagrant în timp ce vindea ţigări de contrabandă

În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţişti pe raza municipiului Baia Mare pentru prevenirea şi combaterea comerţului cu ţigări de contrabandă, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 5000 de lei şi au fost confiscate ţigări în valoare de peste 2000 de lei. Totodată poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru contrabandă.

La sfârşitul săptămânii trecute poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Baia Mare au acţionat în pieţele agroalimentare în vederea identificării şi tragerii la răspundere a persoanelor care depozitează, comercializează sau deţin ţigări netimbrate în România. Verificările realizate au dus la aplicarea a trei sancţiuni contravenţionale în valoare de 5000 de lei şi la confiscarea a 4560 de ţigarete.

De asemenea, poliţiştii au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 36 de ani care deţinea în vederea comercializării peste 100 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Lăsaţi un răspuns