Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Recepţie semnată pentru drumul Baia Sprie – Bârsana

Azi 31 mai, la Consiliul Judeţean Maramureş a avut loc semnarea recepţiei finale a lucrărilor aferente proiectului „Reabilitare traseu de drum judeţean Baia Sprie (DN 18) – Cavnic (DJ 184) – Ocna Şugatag (DJ 109F) – Călineşti (DJ 185) – Bârsana (DJ 185)”. Proiectul este finanţat prin  Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 2.

recbbs2Recepţia s-a semnat de reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş în prezenţa firmei executante, a proiectantului, a dirigintelui de şantier şi echipei de implementarea a proiectului.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş s-au declarat mulţumiţi de faptul că lucrările s-au finalizat în termenele stabilite în contract, dar şi de  calitatea lucrărilor efectuate de firma prestatoare. Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu a felicitat atât firma executantă cât şi întreaga echipă care s-a implicat în finalizarea acestui proiect, care nu a fost unul uşor.

„Aceasta este o perioadă cu multe recepţii, întrucât s-au finalizat nu doar reabilitarea Drumului Baia Sprie – Bârsana, ci „Circuitul Bisericilor de Lemn din Transilvania de Nord”, două proiecte vitale pentru dezvoltarea economiei şi a turismului judeţului Maramureş.” – a adăugat vicepreşedintele Emil Marinescu.

Managerul de proiect, ing. Vasile Şpan a apreciat faptul că pe parcursul iernii n-au fost deteriorări ale drumului, fapt care relevă calitatea lucrărilor executate.

Biroul de presă

 

Lăsaţi un răspuns