Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Zetea: Candidații PSD pentru primăriile din Maramureșul Voievodal s-au întâlnit cu Liviu Dragnea, în Sighet

Candidații PSD pentru primăriile din Maramureșul Voievodal, pentru consiliile locale, precum şi pentru Consiliul Judeţean s-au întâlnit în municipiul Sighetu Marmației, în după-amiaza zilei de joi, 26 mai 2016, cu preşedintele partidului, Liviu Dragnea.
Preşedintele PSD Maramureş, Gabriel Zetea, le-a cerut participanţilor la competiţia electorală să respecte criteriile de integritate stabilite de partid.

psd mm”Un singur lucru vă cer, celor care aţi intrat în competiţia electorală: să respectaţi criteriul de integritate şi să nu minţiţi electoratul. (…) Avem candidaţi foarte buni, iar în cei patru ani, în judeţul Maramureş au intrat peste 100 de milioane de euro, bani care se regăsesc în infrastructura rutieră, educaţie, sănătate şi alte domenii. Avem o echipă de candidaţi competentă, iar Maramureşul are nevoie de continuarea investiţiilor, de crearea de noi locuri de muncă, de locuri de muncă mai bine plătite, de atragerea de fonduri europene, de turism, de o agricultură performantă, dar şi de salvarea tradiţiilor populare. Cred că avem echipa potrivită în Maramureş pentru o politică administrativă care să exceleze prin performanţă’ a spus Gabriel Zetea, în prezenţa a peste 500 de invitaţi.
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a remarcat performanţele primarilor şi ale Consiliului Judeţean în repunerea judeţului pe o ”hartă” a unei administraţii eficiente. ”Am văzut, joi, investiţiile realizate în oraşele Borşa și Vişeu în ultimii ani, cunosc şi alte investiţii care s-au realizat în Maramureş în ultimii patru ani atât prin PNDL, cât şi prin alte programe şi se poate spune că există progrese, lucrurile s-au schimbat” a afirmat Liviu Dragnea. Liderul social-democrat le-a mai spus celor prezenţi la întâlnire că şi-ar fi dorit pe listele CJ sau ale CL mai multe femei candidaţi.
Întrebat de corespondentul Agerpres, după lansarea candidaţilor, dacă e mulţumit de evoluţia investiţiilor în infrastructură în judeţ, Liviu Dragnea a precizat că a observat că există ”un program închegat”. ”Sunt foarte mulţumit şi foarte bucuros, iar dacă acum câţiva ani de zile oamenii erau neîncrezători, şi asta pe bună dreptate, pentru că fuseseră minţiţi mai bine de 20 de ani de zile, acum văd că s-a putut face un program închegat prin care se repară şcoli, se modernizează drumuri, se fac poduri, alimentări cu apă, canalizări. Firmele sunt mulţumite pentru că primesc banii la timp şi nu există nici un fel de întârziere, în peste 3.000 de şantiere din România se lucrează din plin şi oamenii au din nou speranţă şi, foarte important, chiar au început să facă comparaţia cu modul în care am guvernat noi şi cum se guvernează acum’ a apreciat Dragnea. La eveniment au fost prezenţi parlamentari PSD, candidaţi la primărie şi Consiliul Judeţean, cât şi fostul preşedinte al organizaţiei judeţene, Eugenia Godja, fost primar al municipiului Sighetu Marmaţiei”.
Biroul de presă al PSD Maramureș

 

Lăsaţi un răspuns