Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 28 mai 2023

Zetea: Maramureșul merită locuri de muncă mai bine plătite

Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, a declarat că activitatea autorităților locale, județene sau orice alte autorități publice trebuie să urmărească, în primul rând, creșterea calității vieții oamenilor.

Print5”Orice proiect care îmbunătățește infrastructura, care oferă un mediu mai curat și nealterat sau dezvoltarea unor proiecte recreative, culturale sau sportive pentru petrecerea timpului liber, toate acestea ajută la creșterea satisfacției sociale. Dar, îmbunătățirea vieții de zi cu zi a maramureșenilor se va face doar atunci când vom beneficia, cu adevărat, de locuri de muncă mai bine plătite. De aceea trebuie să profităm de orice oportunitate pentru a dezvolta industriile existente, pentru a ajuta cu toate forțele capitalul autohton de afaceri, să oferim facilități unor intreprinzători noi, care își doresc să deschidă afaceri într-un mediu economic curat. Măsurile economice luate de Guvernul Ponta în ultimii ani, apreciate de mediul de afaceri, deschid și pentru Maramureș oportunități. Este obligația autorităților județene ca, în condițiile legii, să dezvolte infrastructura rutieră și edilitară pentru ca oamenii de afaceri să dorească să investească în continuare, ca alți investitori să își dezvolte afaceri și, mai ales, ca maramureșenii plecați înafara granițelor țării să poată să revină acasă, cu un capital câștigat cu efort și muncă susținută în Europa, și să dezvolte aici afaceri locale”, a declarat Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

Locurile de muncă reprezintă siguranța zilei de mâine, dar pentru creșterea calității vieții cetățeanului este nevoie de  locuri de muncă mai bine plătite. Atragerea de investiții în industrii și servicii cu valoare adăugată mare este obiectivul nostru pentru următorii 4 ani.

PSD Maramureș propune înființarea parcului industrial Baia Mare Sud – Recea.

Lăsaţi un răspuns