Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Zetea: Maramureșul merită o administrație eficientă orientată către cetățean

Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean a declarat că a fost și va fi, atâta timp cât va avea un loc în administrație, un partizan pătimaș al descentralizării.

psd bun”Voi susține, cu toate forțele, orice proiect care generează mai multă putere de decizie în dezvoltarea de politici publice locale. Maramureșenii trebuie, în viitor, să aibă dreptul de a-și decide cu adevărat propriul destin, pentru că noi știm cel mai bine ce avem nevoie în administrație și când, nu cei din București sau din Cluj Napoca. Ghemul de putere acumulat în 25 de ani în capitală, la miniștri, secretari de stat sau simpli funcționari trebuie desfăcut pentru a putea, apoi, pe plan local, să dezvoltăm o administrație eficientă, care să vină cu adevărat în sprijinul cetățeanului. O administrație bazată pe meritocrație nu poate fi cu adevărat implementată decât de către cei aleși, apropiați de cetățean și responsabili prin votul direct al oamenilor”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Actul administrativ are nevoie de transparență și eficacitate, dar acest lucru poate fi obținut doar prin introducerea criteriilor de performanță și a promovării persoanelor pe baza meritocrație.

Lăsaţi un răspuns