Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Lider de partid validat într-o nouă funcţie de „Înălţarea Domnului”

Rezultatele obţinute în alegeri de Partidul Mişcarea Populară (PMP) Maramureş i-au adus o recompensă liderului organizaţiei judeţene. Decizia s-a luat, joi, când creştinii ortodocşi au sărbătorit Înălţarea Domnului, la o reuniune politică a PMP.

todoran si basescuLa Colegiul Naţional (CN) al PMP, din 9 iunie, s-au validat patru noi vicepreşedinţi, din rândul candidaţilor şi preşedinţilor de organizaţii de sectoare care au obţinut rezultate bune în alegeri, menţionându-i pe Robert Turcescu, Ştefănel Dan Marin, Ştefan Enache, Adrian Todoran.

”A fost o şedinţă de analiză a alegerilor. S-a luat organizaţie cu organizaţie. Vă pot spune că 21 de preşedinţi de organizaţii judeţene au devenit interimari, fiind succeptibli la shimbare în perioada imediat următoare, în două săptămâni, ca urmare a rezultatelor obţinute”, a anunţat Traian Băsescu. De asemenea, CN PMP l-a desemnat pe Robert Turcescu preşedinte interimar al organizaţiei PMP Bucureşti.

La nivel de Maramureş PMP a obţinut 3 mandate pentru consilieri judeţeni, 3 mandate de primar şi 76 de mandate în consiliile locale.

„Vreau să le mulțumesc colegilor din Mișcarea Populară Maramureș, deoarece acest rezultat nu este al meu, ci al întregii echipe”, a scris Todoran pe pagina de facebook.

După şedinţa CN, Traian Băsescu a spus că  liderii PMP care au obţinut mandate au fost împuterniciţi să negocieze majorităţi în consilii pentru a valorifica mandatele primite.

Traian Băsescu a afirmat că dacă PMP va face opoziţie ”bruma” de mandate obţinute nu le va fi de folos la alegerile parlamentare. El a precizat că este exclusă o alianţă electorală pentru alegerile parlamentare.

 

.

Lăsaţi un răspuns