Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Negruţ: Competiţia electorală a fost din start disproporţionată!  

 

 

„Vă mulţumesc tuturor celor care aţi acordat votul dumneavoastră candidaţilor ALDE, atât la Primăriile localităţilor, cât şi la Consiliile Locale şi Consiliul Judeţean!

Cornelia-Negrut1Voturile voastre ne onorează, cu atât mai mult cu cât ALDE este o formaţiune tânără, curată, care încearcă să facă o altfel de politică, onestă, civilizată şi îndreptată spre adevăratele probleme ale cetăţenilor!

Din păcate, am avut prea puţin timp la dispoziţie pentru a ne pregăti aşa cum se cuvine pentru bătălia de la aceste alegeri locale, competiţia fiind din start una disproporţionată, pentru marea majoritate a partidelor din judeţ!

Aşteptăm rezultatele finale ale scrutinului de duminică, 5 iunie, după care vom face o analiză a celor întâmplate, cu tact şi responsabilitate!

Vă mulţumesc încă o dată celor care aţi avut încredere în noi, şi îmi doresc ca la viitoarele confruntări să îndrăzniţi mai mult, şi să fim cu toţii mai curajoşi şi mai determinaţi!”, arată Cornelia Negruţ, preşedinte ALDE Maramureş într-un mesaj transmis după finalizarea alegerilor.

 

Lăsaţi un răspuns