Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

PNL Baia Mare: Opţiunea electoratului nu a fost raţională, ci emoţională

Președintele PNL Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Țâgârlaș, a anunțat că echipa liberală din Consiliul Local se va ghida după principiile legalității, transparenței și moralității în administrație.

cristian-niculescu-tagarlas-mari popTotodată, într-un comentariu cu privire la rezultatele alegerilor locale din 5 iunie, liderul liberal a arătat că PNL respectă principiile democrației care se manifestă prin vot, dar că nu se poate trece cu vederea că opțiunea electoratului prezent la urne a fost emoțională și nicidecum rațională.

„A fost o campanie atipică și am spus acest lucru de la început. Este complicat să lupți contra unui adversar care nu se află în stare de libertate, este extrem de complicat să lupți contra unei stări emoționale și acest lucru s-a văzut în rezultatul votului. Noi respectăm întocmai principiile democrației care se manifestă prin vot, recunoaștem această forță a băimărenilor de a-și delega reprezentanți atât în Consiliul Local, cât și în ce privește primarul orașului Baia Mare. Vom fi foarte atenți la evoluția ulterioară a tuturor elementelor de pe scena politică băimăreană”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Țâgârlaș, președintele PNL Baia Mare, în conferința de presă susținută astăzi, 7 iunie.

Liderul liberal a declarat că  la acest moment este importantă clarificarea viitorului administrației publice a municipiului Baia Mare. De asemenea, răspunând întrebărilor presei, a arătat că este pregătit să negocieze cu alte formațiuni politice pentru a obține majoritate în Consiliul Local Baia Mare.

„Continuăm demersul nostru indiferent de ce se va întâmpla. Fie că rămânem în opoziție în Consiliul Local, fie că o să intrăm împreună cu o structură negociată la guvernare locală, noi suntem pregătiți pentru ambele variante. Configurația Consiliului Local este una dintre cele mai pestrițe de până acum. Împreună cu colegii mei vom acoperi cu profesionalism cele trei comisii de specialitate din Consiliul Local, iar, așa cum spunea un clasic politic din Baia Mare, campania începe în prima zi după ce câștigi sau pierzi alegerile, prin urmare vom continua”, a mai adăugat Cristian Niculescu Țâgârlaș.

 

Lăsaţi un răspuns