Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 23 iunie 2024

Oportunităţi de angajare pentru 50 de tinere

O nouă oportunitate de angajare oferită de RSC CONSULTING, care recrutează 50 de tinere pentru angajare pe post de  însoţitor de bord.

 

insotitoare de bordRSC CONSULTING, agenţie de plasare a forţei de muncă în străinătate, reprezentantul firmei internaționale de recrutare MECCTI Ltd în România și fondatorulȘcolii de stewardese UNIVERSIFLY,

anunță un nou proiect de recrutare și selecție a 50 de tinere din România și Republica Moldova, în vederea angajării acestora ca și însoţitor de bord la compania de aviaţie FLYNAS din Arabia Saudită.

 

De această dată vom organiza două evenimente de selecție cu angajatorul FLYNAS, unul  va avea loc la Cluj Napoca, în data de 25 Septembrie 2016, cel de-al doilea va fi la Iași, în data de 27 Septembrie 2016, unde sunt așteptate și tinere din Republica Moldova.

 

Compania de aviație FLYNAS oferă tinerelor care întrunesc condițiile de angajare, un salariu mediu net lunar de 2.200 USD (nu sunt impozite sau taxe pe salarii), contract de muncă ferm pe o perioadă de 2 ani, cu posibilitate de prelungire, gratuitate la cazare și masă, la uniforme, la transport către şi de la locul de muncă, la asigurare medicală şi asigurare în caz de accidente valabile oriunde în lume, training gratuit, 30 zile de concediu/an și alte beneficii.

             Cerințele obligatorii pentru candidate sunt: vârsta minimă de 22 ani, studii liceale finalizate, fluenţă în cunoașterea limbii engleze (scris și vorbit), aspect plăcut, greutate proporţională cu înălţimea, fără tatuaje, pierce-uri sau cicatrici la vedere, înălţime minimă 160 cm, abilitate de a înota 50 de metri.

Persoanele interesate să participe la selecțiile finale cu reprezentanții FLYNAS de la Cluj Napoca sau Iași sunt rugate:

 

– să completeze  formularul  http://bit.ly/2bpZGsb

– să trimită pe adresa de e-mail  recrutare@rsc-consulting.ro

•           Curriculum Vitae Europass (engleză)

•           Poză full body în format digital

RSC CONSULTING a derulat începând cu anul 2013 mai multe evenimente de selecţie pentru companii de aviație, facilitând angajarea a peste 200 de tinere românce la companiile de  aviaţie FLYNAS din Arabia Saudia, GULF AIR din Bahrain, OMAN AIR din Oman.

 

Lăsaţi un răspuns