Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 13 iunie 2024

Selecţie pentru însoţitoare de bord

RSC CONSULTING, agenţie de plasare a forţei de muncă în străinătate, anunță un nou proiect de selecție de însoţitoare de bord la Cluj-Napoca, în vederea angajării a 25 de românce în cadrul companiei de aviaţie GULF AIR.

insotitoare de bordEvenimentul de selecție cu angajatorul GULF AIR va avea loc sâmbătă, 13  August 2016, începând cu ora 8:00, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Angajatorul GULF AIR oferă tinerelor care vor fi angajate un salariu mediu lunar de 1.900 Euro, gratuitate la cazare și masă, la uniforme, la transport către şi de la locul de muncă, la asigurare medicală şi asigurare în caz de accidente valabile oriunde în lume, 36 zile de concediu/an.

Cerințele obligatorii pentru candidate sunt: vârsta minimă de 21 ani, studii liceale finalizate, fluenţă în limba engleză (scris și vorbit), aspect plăcut, greutate proporţională cu înălţimea, înălţime minimă 160 cm, disponibilitate imediată de relocare abilitate de a înota 50 de metri, fără tatuaje, pierce-uri sau cicatrici la vedere.

Persoanele interesate să participe la eveniment trebuie să completeze formularul  https://goo.gl/forms/BDGsSq0t4NRovaXl1  şi, de asemenea, să trimită la adresa de email recrutare@rsc-consulting.ro CV-ul Europass în limba engleză şi o poză full body până în data de 10 August 2016.

Lăsaţi un răspuns