Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Târg de produse pentru copii si mame

Pe 13 august, începând cu ora 10.00, la Centru de Instruire si Marketing din Baia Mare, se organizeaza „Târg de Dor Copilăresc”, un eveniment inedit unde se vor expune produse dar și servicii pentru familiile tinere.

targ copiiUn loc de poveste în care se vor găsi multe minunății făurite chiar în sânul familiei, cărți pline de emoții, culminând cu o dublă lansare de carte a Prințesei Urbane, consiliere parentală, ateliere și seminarii de psihologie în cadrul familiei, seminarii pe tema alăptării și multe alte suprize și lucruri interesante.

Cumpăra și vinde produse de copii la Târgul de Dor Copilăresc, care este un eveniment pentru mame si viitoare mămici, unde aceastea vor avea ocazia să vândă și să cumpere haine, accesorii și alimente naturale pentru copii si bebelusi, articole pentru gravide. Este de asemenea locul unde mămicile creative își pot prezenta produsele.

Târgul pentru copiii sprijină ideea de o alimentație naturală și sănătoase pentru bebeluși, dar și  ideea de reciclare, știm cu toții că tinerii cresc foarte repede, iar hăinuţele, jucăriile, cărucioarele şi celelalte lucruri folosite de ei, de multe ori, sunt puse deoparte fără ca acestea să fie uzate. Prin revânzarea sau shimbarea lor acestea devin din nou utile pentru alții. Astfel, şi vânzătorii şi cumpărătorii au de câştigat. Aceştia din urmă pot reînnoi garderoba copiilor la preţuri extrem de avantajoase faţă de preţurile din magazine, iar vânzătorii se eliberează de lucrurile care s-au strâns de-a lungul anilor, recuperând astfel o parte din banii investiţi.

Târg de Dor Copilăresc este dedicat exclusiv mamelor si producătorilor care vând produse sigure pentru sănatatea copilului. Cu dor de natural si firesc. Cu dor de sănătate.

 

Lăsaţi un răspuns