Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 21 iunie 2024

Zetea: Modelul de bune practici vrem să-l implementăm în toate spitalele judeţului

”Îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite maramureșenilor este un obiectiv al Consiliului Județean Maramureș”, spune Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Gabriel ZeteaGabriel Zetea a arătat că, îmbunătățirea calității serviciilor medicale oferite de Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare pentru maramureșeni a fost, dintotdeauna, un obiectiv al Consiliului Județean.

”Reușim, încet-încet, în urma unui management performant al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare și multă bunăvoință din partea autorităților tutelare ale spitalului, respectiv Consiliul Județean Maramureș, să găsim cele mai bune posibilități de finanțare pentru ca, pe lângă reabilitarea zidurilor și a clădirii spitalului, să avem aparatură medicală performantă la dispoziția unor medici profesioniști. Modelul de bune practici implementat la nivelul Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare și al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie este o acțiune pe care dorim să o exportăm și către celelalte spitale din Maramureș, fie prin trecerea unor obiective în subordinea Consiliului Județean, fie prin parteneriate specifice. Și ne referim, aici, la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, Spitalul Orășenesc Târgu Lăpuș, Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus și Spitalul de Recuperare Borșa. Un management integrat în întreg județul Maramureș al tuturor unităților spitalicești ar fi un pas înainte pe care personal îl voi propune și sper să am sprijinul partenerilor noștri din județ”, a declarat președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea.

Lăsaţi un răspuns