Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Liviu Dragnea a cumpărat din Maramureş ceapă pentru Cioloş

Președintele PSD, Liviu Dragnea a acceptat invitația lui Gabriel Zetea, președintele filialei județene a social-democraților, de a fi prezent duminică, 11 septembrie, în comuna Asuaju de Sus, pentru a participa la ”Târgul Cepelor”, cel mai renumit festival din Țara Codrului. Și la ediția din acest an au fost prezenți peste 10.000 de oameni.

dragnea-in-maramuresDeși deschiderea oficială a avut loc la ora 12.00, conform programului stabilit de Vasile Boitor, primarul din Asuaju de Sus, Liviu Dragnea a ajuns la festival în jurul orei 15.00. După ce a făcut baie de mulțime însoțit de edilul localității, de președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, de parlamentari și consilieri județeni, Liviu Dragnea s-a adresat locuitorilor din Codru, mulțumindu-le, în primul rând, pentru votul de încredere acordat primarului, Consiliului Local și Consiliului Județean, în 5 iunie 2016.

Dragnea: Am cumpărat ceapă de la consătenele lui Cioloș și îi voi duce și lui, fiindcă noi susținem producătorii locali

 

Discursul fostului vicepremier al României și fost ministru al Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a fost scurt, însă de impact, fiind primit cu ropote de aplauze, mai ales când a subliniat faptul că, în Maramureș, toți cei care vin, pot învața despre patriotism și cum trebuie să-ți iubești țara și județul pe care îl reprezinți.

”Nu o să vă țin foarte mult, nici nu o să vă cânt, fiindcă pentru asta sunt profesioniștii care au venit aici. Eu am venit cu drag la Asuaj, am cumpărat ceapă roșie, ceapă albă, am cumpărat usturoi de la trei doamne care sunt tocmai din Pericei, satul natal al actualului premier, Dacian Cioloș. Și le-am spus că îi voi duce și lui, pentru a-i aminti că noi susținem producătorii locali. Am aflat și o mică istorioară despre cum trebuie crescută ceapa și mi s-a părut extrem de interesant. Vreau să vă spun, însă, lăsând gluma la o parte, că eu am venit de foarte multe ori în Maramureș, fiindcă acesta este un județ pe care îl iubim foarte mult. Cei care nu au ajuns încă aici, trebuie să vină să învețe ce înseamnă să fii patriot, să vadă cum trebuie să îți iubești județul și țara”, a declarat, pe scena de la Asuaj, președintele PSD la nivel central, Liviu Dragnea.

Gabriel Zetea: Prin PNDL am adus fonduri pentru comunitățile din zona Codru

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a dorit să mulțumească locuitorilor din Asuaju de Sus pentru votul de încredere acordat primarului lor, Vasile Boitor, precum și pentru ștampila pusă pe listele de consilieri locali și județeni PSD, la alegerile locale din iunie. ”Mulțumesc și vă felicit că ați ales în fruntea comunității un om harnic și un primar destoinic. Nicăieri în județ nu am văzut atât de mulți oameni veniți să susțină un primar și proiectele comunității sale. S-au făcut foarte multe promisiuni de aici, de pe această scenă, de către guvernările trecute, însă, în ultimul an, PSD a început să se țină de cuvânt. Printr-un program românesc, Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), am făcut investiții dintre cele mai importante în Maramureș, mai ales în zona Codru. Aproape fiecare comunitate de aici a beneficiat de bani pentru ca drumurile să fie cu adevărat drumuri europene, pentru investiții în canalizări și poduri. PNDL a fost programul inițiat de fostul vicepremier și ministru al MDRAP, Liviu Dragnea, iar investițiile făcute au fost numai pentru oameni. Cu două luni în urmă, președintele PSD, Liviu Dragnea i-a înmânat primarului Vasile Boitor o diplomă pentru rezultatele sale deosebite, iar astăzi a venit personal să îl felicite încă o dată și să vă felicite pe voi, cei care știți că Vasile Boitor este soluția viabilă pentru Asuaju de Sus”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al PSD Maramureș

 

Lăsaţi un răspuns