Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 13 aprilie 2024

Mircea Man, la DNA Oradea

Mircea Man, deputat PNL şi fost preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, este la DNA Oradea unde a fost citat să se prezinte azi. El dă declaraţii în calitate de inculpat, scrie adevarul.ro.

man-cu-blajanAstăzi, fostul preşedinte al CJ, Mircea Man, dă declaraţii la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Oradea, unde a fost chemat în calitate de inculpat. Nu se ştie, deocamdată, dosarul în care este citat. El este cercetat într-un dosar pentru trafic de influenţă, fiind învinuit că ar fi intervenit pentru numirea lui Flaviu Bogdan Radu, colegul său de partid, în funcţia de director executiv al Administraţiei Bazinale Someş-Tisa. Dosarul a fost redeschis în urmă cu un an in urma unei decizii date de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la cererea procurorilor DNA Oradea.

De asemenea, el a mai fost urmărit penal pentru luare de mită, iar patronul grupului de firme Selina, Beniamin Rus, a fost urmărit în acelaşi dosar pentru dare de mită. Selina este firma care a realizat o parte din lucrările la drumul Baia Sprie – Bârsana.

Mircea Man a mers la DNA insotit de avocatul Ioan Blajan, decanul Baroului de avocati Maramures.

foto: adevarul.ro

 

Lăsaţi un răspuns