Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 30 martie 2023

O lună de evenimente la 16 ani de „Prodance 2000”

Prodance 2000 Baia Mare împlineşte 16 ani de activitate. Răstimp în care şcoala de dans s-a dezvoltat în permanenţă, diversificând numărul de servicii oferite şi crescând calitatea acestora, astfel încât fiecare moment petrecut sub cupola Prodance 2000 să devină o experienţă de neuitat. Şi pentru că motivele de celebrare sunt numeroase, sărbătoarea va ţine… o lună!

 

dans-copiiProdance 2000 împlineşte 16 ani de activitate. Circa 700 de medalii strălucesc în palmaresul şcolii de dans băimărene şi peste 1.300 de finale scriu istoria performanţei la clubul aniversat.

Aici se adaugă mii de copii şi adulţi care au ales să înveţe tainele dansului alături de specialiştii de la Prodance 2000, sute de coregrafii şi zeci de spectacole. Miza a fost şi rămâne dezvoltarea comunităţii de dansatori din Baia Mare.

afisSărbătoarea Prodance 2000  începe încă de la finele acestei săptămâni.

Duminică Judit Borzasi şi Paul Bucur de la Sonrisa Dance Center din Cluj-Napoca susţinând un workshop de salsa, bachata şi kizomba. Este vorba despre o colaborare începută în ianuarie 2015, seminariile susținute de Judit și Paul bucurându-se de mare popularitate în rândul cursanților de la școala de dans băimăreană.

De-a lungul celor trei zile de Sărbătoarea Castanelor, oricine dorește poate trece pe la standul Fundației OmFida amplasat la intersecția bulevardelor Unirii cu Traian pentru a scrie un mesaj către univers. Toate mesajele primite vor fi inscripționate pe baloane care vor fi umplute cu heliu și vor fi lansate duminică, începând cu ora 17.00. Cu acest prilej, Prodance 2000 a fost invitat să dea un plus de culoare evenimentului organizat de OmFida, perechi de adulți urmând să  prezinte un show de bachata.

A doua săptămână de sărbătoare Prodance 2000 vine cu două propuneri: în 1 octombrie este programată o super petrecere la sediul şcolii de dans, pentru ca în 2 octombrie perechile de copii ale clubului aniversat să prezinte un spectacol în aer liber.

În perioada 4-6 octombrie, Prodance 2000 duce dansul sportiv în şcoli, pauzele mari fiind transformate în demonstraţii de Latino şi Standard.

În 8 octombrie, în Baia Sprie, va avea loc concursul naţional „Cupa Maramureşului”, eveniment în cadrul căruia Prodance 2000 nu doar trimite perechi în cursa pentru medalii, dar are şi calitatea de co-organizator.

Pentru 15 octombrie, şcoala de dans a pregătit un concert live şi un show cu perechile de adulţi din cadrul clubului. În ultima săptămână de aniversare a celor 16 ani de activitate, Prodance 2000 propune perechilor de performanţă un workshop de dansuri latino-americane şi a cincea ediţie a Serilor de show.

Programul detaliat al fiecărei activități în parte va fi disponibil în timp util pe site-ul oficial al clubului Prodance 2000 Baia Mare (www.prodance2000.ro).

Lăsaţi un răspuns