Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 30 martie 2023

Sorin Bota: Tehnocrații ucid viitorul României

Sorin Bota declară, senator PSD de Maramureş, susţine că este necesară o anchetă cu privire la „genocidul” făcut de cei din Ministerul Sănătății. Asta după ce Ministerul Sănătăţii a confirmat că, în această perioadă, România se confruntă cu epidemie de rujeolă.

Conform datelor prezentate de minister, în primele opt luni ale acestui an, România a înregistrat 675 de cazuri confirmate de rujeolă în 23 de județe. Trei copii cu rujeolă au decedat până acum.

sorin-bota„Rujeola ucidea 5-7 milioane de oameni înainte de a se inventa vaccinul. Nevaccinarea, din păcate, lasă sechele asupra copiilor. Solicit autorităților să demareze urgent vaccinarea copiilor (de 5 luni medicii de familie nu au făcut un vaccin) și să nu acuze părinții care refuză vaccinarea copiilor ca fiind principalii vinovați de izbucnirea epidemiei când, de fapt, ei sunt cei care nu pun la dispoziția medicilor de familie dozele de vaccin necesare pentru imunizarea copiilor a căror părinți sunt de acord cu vaccinarea!”, a punctat Bota.

„Acești copii reprezintă viitorul națiunii, care și așa e în declin demografic, iar niște ‘imbecili’ decid că e prea scump vaccinul pe care îl găsesc pe piață. Aceeași ‘imbecili’ au reușit să distrugă producatorul român de vaccinuri! Consider că este absolut necesară  o anchetă în această speță, iar dacă nu se pornește această anchetă, voi depune personal plângerea”, a mai spus senatorul Sorin

Lăsaţi un răspuns