Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

”Un ghiozdan pentru o poezie” de la PNL Sighetu Marmației

Joi, 8 septembrie, de la ora 18.00, un party marca PNL Sighet.

30 de copii au fost răsplătiți cu un ghiozdan și un penar gata echipat, în schimbul unei poezii sau al unui cântăcel. Inițiativa a aparținut președintelui PNL Sighetu Marmației, Daniela Onița Ivașcu, care a prezentat colegilor din Biroul Politic Local al organizației un proiect pe care l-a gândit în urmă cu un an și care a avut un real succes.

ghiozdan3”În ultimii patru ani, din calitatea de consilier local, am gândit și am organizat mai multe acțiuni culturale și sociale și fiecare dintre ele mi-a rămas în suflet ca o dragă amintire. ”Încurajează performanța” este un eveniment pe care l-am organizat în ultimii patru ani și unde am premiat, în cadrul unei gale, elitele și valorile Sighetului din domeniul sportiv, artistic, școlar, cultural. Un alt concurs care mie personal mi-a rămas în suflet a fost ”Sighetul în imagini”, unde cea mai frumoasă fotografie a municipiului nostru drag a fost răsplătită.

Cu un an în urmă, în preajma începerii anului școlar, am oferit, prin concurs, un ghiozdan echipat pentru școală și inițiativa mea a avut mare priză la public. Acesta este motivul pentru care am gândit să extind evenimentul la scară mai largă și, împreună de colegii din Organizația PNL Sighetu Marmației, am reușit să achiziționăm 30 de ghiozdane cu penare echipate, pe care le-am oferit unor copii care știm, cu siguranță, că se vor bucura cu adevărat de ele. Sub egida ”Un ghiozdan pentru o poezie”, toți colegii liberali sigheteni care au ales să se implice, au și propus un număr de doi-trei copii din cartierele lor, pe care s-au gândit să îi recompenseze. Și pentru ca momentul să fie cu adevărat pe placul celor mici, am organizat și o petrecere cu baloane, suc, pizza și muzică, evenimentul fiind unul cu adevărat reușit. Văzând impactul acțiunii noastre, consilierii locali PNL Sighet vor iniția un proiect de hotărâre, prin care vom propune administrației locale să oferim, începând de anul viitor, câte un ghiozdan tuturor copiilor din ciclul primar. Sper ca propunerea noastră găsească înțelegere la actuala conducere a orașului Sighet, iar în Consiliul Local să nu judecăm politic, ci să punem mereu înainte interesul cetățeanului”, a declarat președintele PNL Sighetu Marmației, Daniela Onița Ivașcu.

În prag de an școlar, Organizația PNL Sighetu Marmației urează mult succes tuturor elevilor, cadrelor didactice și un an cu multe realizări!

Biroul de presă al PNL Sighetu Marmației

Lăsaţi un răspuns