Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 23 iunie 2024

Audi Q5 indisponibilizat de Poliţia de Frontieră

În 5 noiembrie, în jurul orei 17.00, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vişeului, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a opri în trafic, pentru control, pe DN 18, pe Dealul Hera, un autoturism marca Audi Q5, înmatriculat în România.

audi-cu-tigariLa volanul autoturismului se afla cetăţeanul român Nicolae I., în vârstă de 39 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş.

În urma controlului efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au descoperit un spaţiu special amenajat sub autoturism, motiv pentru care s-a luat măsura conducerii bărbatului împreuna cu maşina la sediul poliţiei de frontieră, în vederea efectuării unui control amănunţit.

În urma acestuia, poliţiştii de frontieră au descoperit, în spaţiul special amenajat, cantitatea de 700 pachete ţigări, de diferite mărci, în valoare de 6.400 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, autoturismul în valoare de 70.000 lei a fost indisponibilizat, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

* De asemenea, pe timpul altor misiuni desfăşurate la frontiera de stat, în ultimele 24 de ore, polițiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor P.F. Sarasău şi Valea Vişeului au descoperit şi confiscat 11.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 103.700 lei.

În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea persoanelor implicate şi documentarea întregii activități infracționale, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

 

 

Lăsaţi un răspuns