Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Direcţia Silvică are un nou director

Pavel Horj şi Ştefan Vasile Bereş (şeful Ocolului Silvic Sighet)  s-au înscris la concursul organizat de Romsilva, pentru postul de director al Direcţiei Silvice Maramureş. Niciunul nu a obţinut punctajul necesar pentru a ocupa postul de director astfel că s-a decis reorganizarea unui nou concurs.

directia silvica maramuresConcursul s-a desfăşurat în 9 noiembrie, însă de această dată, pe lângă Bereş şi Horj, în competiţie s-a mai înscris un candidat. Este vorba de Indrei Dumitrean, fost şef al Ocolului Silvic Târgu Lăpuş. Aceasta a fost declarat ADMIS având punctajul cel mai mare.

Trei zile este termenul de depunere a contestaţiilor, iar dacă rezultatul nu va fi contestat, urmează validarea şi numirea lui Dumitrean, în funcţia de director al Direcţiei Silvice Maramureş.

 

Ioan Sopoian, fostul director al Direcţiei Silvice Maramureş, a fost schimbat din funcţie în 29 septembrie, conducerea instituţiei fiind preluată, cu titlul de interimat, de Iacob Andreica, director tehnic al Direcţiei Silvice Maramureş.

.

Lăsaţi un răspuns