Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 16 iunie 2024

Zetea: Candidații PSD Maramureș pentru alegerile parlamentare s-au întâlnit cu locuitorii din Seini

Candidații PSD Maramureș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie continuă întâlnirile cu oamenii din fiecare localitate a județului, pentru ca Programul de Guvernare al PSD și măsurile ce vor aduce tot mai mulți români în clasa de mijloc să fie prezentate tuturor maramureșenilor.

lansareÎn seara zilei de luni, 28 noiembrie, de la ora 17.00, pe scena Casei de Cultură din Seini au urcat, alături de președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, candidați PSD Maramureș pentru Senatul României, Sorina Pintea, Ioan Mătieș și Liliana Moga, precum și candidații pentru Camera Deputaților, Marius Sorin Bota și Călin Matei. Liviu Marian Pop și Anton Rohian, candidați pentru Senatul României, dar și Gheorghe Șimon și Bogdan Tomoiagă, candidați pentru Camera Deputaților la alegerile din 11 decembrie au avut, luni, întâlniri cu cetățenii din Maramureșul Voievodal, pentru ca informațiile despre măsurile economice, sociale, culturale să ajungă în toate zonele județului.

         Candidații PSD Maramureș pentru Parlamentul României au ajuns la Seini la invitația destoinicului primar Gabriela Tulbure, a viceprimarului Octavian Bodea și a consilierilor locali PSD. Sala de Cultură a fost plină de membri și simpatizanți PSD Seini, care au avut parte de discuții deschise cu viitorii parlamentari de Maramureș. Fiecare dintre candidații social-democrați s-au înscris la cuvânt și au apreciat evoluția pe care orașul Seini a cunoscut-o sub mandatele primarului Gabriela Tulbure, precum și proiectele care au fost implementate aici, unele cu rezonanță la nivel național. Toți reprezentanții PSD Maramureș au transmis seinenilor și celor prezenți în sală gândurile lor bune și și-au arătat aprecierea față de susținerea pe care orașul Seini și întreg Maramureșul le-a arătat-o în această campanie, fapt care le conferă încredere într-un rezultat cât mai bun la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

         Gabriel Zetea (PSD): ”Îndrăznesc să cred în votul maramureșenilor în 11 decembrie 2016”

         Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș a mulțumit celor prezenți în Casa de Cultură din Seini pentru încrederea pe care o arată social-democraților și a declarat că are încredere în votul pe care PSD îl va primi la alegerile parlamentare. ”Doar în guvernarea PSD, Maramureșul a primit fonduri cum niciodată județul nostru nu a avut în 25 de ani. Peste 100 de milioane de euro au reprezentat finanțarea a peste 120 de proiecte în județ, între anii 2013 – 2015. Această infuzie de capital făcută în aproape fiecare comunitate a Maramureșului, fără a se ține cont de culoarea politică, s-a văzut la alegerile locale din iunie 2016, când Partidul Social Democrat Maramureș a fost câștigătorul net al competiției electorale. Cifrele au vorbit atunci de la sine: de la 17 primari aleși pe listele PSD în 2012, anul 2016 a adus, prin votul maramureșenilor, 44 de primari în tabăra social-democrată. Și numărul consilierilor județeni a crescut de la 10 în 2012, la 14 aleși județeni în 2016. În ceea ce privește consilierii locali, dacă în 2012 au fost 260 de mandate pentru PSD, în 2016 vor fi investiți în funcții 392 de aleși locali. Acest rezultat l-a reprezentat munca depusă de Partidul Social Democrat în ultimii patru ani de zile, o muncă neîntreruptă și dusă în beneficiul cetățeanului pentru păstrarea tradițiilor, recunoașterea valorilor și pentru un viitor mai bun pentru fiecare maramureșean. La fel ca și în campania de la alegerile locale, am cerut candidaților PSD la parlamentare, două lucruri: să respecte condițiile de integritate ale partidului și să nu mintă. Acesta este motivul pentru care prezentăm, în fiecare localitate a județului, programul de guvernare al PSD pentru sănătate, pentru mediul de afaceri, pentru învățământ, pentru agricultură, pentru sport, pentru tineret. Orice promitem ne vom ține de cuvânt, fiindcă trebuie să continuăm acest drum cu fruntea sus. Suntem singurul partid care are un program coerent de guvernare și toate lucrurile pe care le-am prezentat le vom realiza în acest mandat. Am încredere în fiecare candidat pe care PSD l-a propus pentru Camera Deputaților sau pentru Senatul României și îndrăznesc să cred în votul pe care maramureșenii ni-l vor acorda, încă o dată, în 11 decembrie”, a declarat Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.

 

Material difuzat la comanda PSD Maramureş cod AEP 11160007

 

Lăsaţi un răspuns