Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 16 iunie 2024

Zetea: Programul de Guvernare al PSD va aduce mai mulți maramureșeni în clasa de mijloc

A trecut o nouă săptămână de campanie electorală, zile care i-au găsit pe reprezentanții social-democraților în mijlocul maramureșenilor. S-a încheiat o săptămână în care candidații PSD pentru Parlamentul României la alegerile din 11 decembrie 2016 au fost în târguri, în piețe, în fabrici și în cartiere, pentru a se întâlni cu electoratul și pentru a prezenta, de la om la om, programul de guvernare al PSD.

campanie-psd2Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș, a declarat că, odată reveniți la guvernare, social-democrații au un plan clar, bazat pe cifre și date exacte, al cărui scop este de a aduce cât mai mulți români, cât mai mulți maramureșeni în clasa de mijloc.

”S-a încheiat o nouă săptămână de campanie electorală și ne apropiem, cu pași repezi, de momentul decisiv, ziua în care toți maramureșenii sunt așteptați la vot pentru a-și alege reprezentații în Camera Deputaților și Senat. Prin opțiunea pe care și-o vor exprima în ziua votului, în 11 decembrie 2016, locuitorii Maramureșului vor stabili și viitoarea guvernare la nivel național. Îndrăznesc să cred în Maramureș și îndrăznesc să cred în înțelepciunea maramureșenilor. Cred în candidații propuși de PSD Maramureș pentru listele la Senatul României și Camera Deputaților. Cred în fiecare candidat al PSD Maramureș, așa cum știu că foarte mulți maramureșeni cred că putem avea cu toții o viață mai bună, o viață care să aducă cât mai mulți români în clasa de mijloc. În săptămâna care tocmai s-a încheiat, atât Sorina Pintea, cât și Liviu Marian Pop, Aton Rohian, Ioan Mătieș sau Liliana Moga, candidații PSD pentru Senatul României, cât și Gheorghe Șimon, Sorin Bota, Călin Matei, Bogdan Tomoiagă, Ileana Pop, o parte dintre candidații noștri pentru Camera Deputaților au fost, zi de zi, în mijlocul maramureșenilor și le-au prezentat programul de guvernare al PSD pe domenii de activitate: economie, sănătate, agricultură, sport, mediu de afaceri, învățământ.

Candidații noștri nu au participat la lansări fastuoase, cum au făcut adversarii noștri politici, unde să impună membrilor și simpatizanților de partid să fie prezenți doar ca să îi aplaude. Reprezentanții PSD Maramureș au putut fi văzuți în târgurile din Ulmeni, Botiza, Târgu Lăpuș, Șomcuta Mare, Sighetu Marmației, Ruscova, Moisei, Bicaz, Săcel, Ieud, la întâlniri informare cu locuitorii din cartierele băimărene, din Borșa, din Sighet, din Vișeu de Sus, la discuții în fabrici și uzine. Candidații PSD Maramureș pentru Parlamentul României sunt și vor fi în mijlocul maramureșenilor până în ultima zi a campaniei electorale, o campanie de la om la om, de la maramureșean la maramureșean. PSD Maramureș este partidul pe a cărui listă pe care se regăsesc, exclusiv, doar locuitori ai județului, atât nume vechi, profesioniști cu experiență, cât și nume noi, femei și tineri care au șansa de a promova legi la nivelul Parlamentului, legi care să aducă tuturor un plus de bunăstare. Cred în candidații propuși în PSD și îndrăznesc să cred în votul maramureșenilor, la alegerile din 11 decembrie 2016”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

Biroul de presă al PSD Maramureș

 

Lăsaţi un răspuns