Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Colindători la Poliţie

Crăciunul este despre vestea nașterii Mântuitorului, armonie, pace, dar și despre păstrarea tradițiilor și obiceiurilor. Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă porțile instituțiilor din județ sunt deschise pentru cei care conform obiceiului străbun doresc să transmită mesajul nașterii Domnului prin colind.

colind-la-politieLa Târgu Lăpuș tradiția se păstrează cu sfințenie. În această săptămână, primii colindători au bătut la poarta poliției orașului și au vestit, prin colindul lor, Nașterea Domnului Isus Hristos. Plini de entuziasm  colindătorii au reușit să transmită emoție și să aducă în instituție spiritul sărbătorilor.

        

Încântați de glasurile lor, gazdele i-au răsplătit pe colindători, Grupul „Miorița” din Târgu Lăpuș, coordonat de domnul instructor, profesor Anton Petruț, și le-au mulțumit că le-au trecut pragul.

       

Ocrotitori ai vieții, ordinii și liniștii publice, polițiștii maramureșeni prețuiesc și încurajează tradițiile iar în această perioadă așteaptă cu drag colindătorii.

Lăsaţi un răspuns