Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 4 iunie 2023

Meci de volei sub supravegherea jandarmilor

Vineri, 20 ianuarie, începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare, se va desfăşura meciul de volei dintre echipele C.S. Ştiinţa Explorări Baia Mare şi  Steaua Bucureşti, meci din cadrul Campionatului Naţional, ediţia 2016-2017.

jandarmLa această manifestare sportivă se preconizează participarea unui număr mare de spectatori.

Jandarmi maramureşeni vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la această manifestare sportivă, prin activităţi specifice pentru desfăşurarea în condiţii optime a competiţiei sportive.

De asemenea, jandarmii vor lua măsuri de prevenire şi combatere a fenomenului contravenţional şi infracţional.

În vederea evitării situaţiilor neplăcute, Jandarmeria Maramureş aminteşte următoarele :

RECOMANDĂRI PENTRU SUPORTERI:

Pentru desfăşurarea evenimentelor sportive în condiţii de siguranţă publică, Jandarmeria Maramureş informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice aşadar, spectatorii nu au voie să introducă în sala sportivă astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la aceste competiţii sportive.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Este interzis accesul în sala sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire.

Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare al meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

De asemenea, Jandarmeria recomandă participanţilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Lăsaţi un răspuns