Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

8 Martie pe patul spitalului. Gest al tinerilor din TSD

Un gest frumos și venit din inimă au făcut tinerii social-democrați băimăreni, sub coordonarea președintelui interimar, Ciprian Podar, în ziua de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii.

Alături de mai tinerii lor colegi din Liga Studenților (președinte Alex Adelin Tătar) s-au deplasat la Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare unde, pe Secția pentru boli oncologice și Sectia pentru diabet, au oferit câte o floare fiecărei paciente aflate la tratament. Sosirea lor a fost primită cu lacrimi de bucurie și multă mulțumire în priviri, doamnele declarându-se extrem de încântate de această vizită neașteptată a tinerilor.

tsd la spitalDespre acțiunea aceasta a vorbit Ciprian Podar, președinte interimar TSD Baia Mare, care a arătat că gestul lor a fost primit foarte bine de către doamne. ”Prin prezența noastră, a tinerilor social-democrați din Baia Mare, dar și prin gestul de a oferi câte un trandafir fiecărei paciente aflate pe Secția de Oncologie și Diabet, am dorit să ne arătăm respectul pentru femei în această zi minunată dedicată lor, o zi specială în care aniversăm toate reprezentantele sexului frumos din viața noastră: mame, surori, bunici, iubite, soții, colege. Și, cu atât mai mult, echipa TSD Baia Mare și colegii din Liga Studenților Social-Democrați ne-am gândit că, ar fi frumos și elegant să dăruim, azi, alinare sufletească doamnelor. Și ne referim aici la cele care, în loc să petreacă această zi minunată în cele mai frumoase companii, se află în spital, la tratament. Am învățat, din ceea ce s-a întâmplat azi, că un gest mărunt poate însemna, uneori, extrem de mult. Noi am oferit o floare și un zâmbet și am primit în schimb priviri pline de bucurie, care reprezintă mult mai mult. Mulțumim tuturor celor care ne-au permis azi accesul pe secție, mulțumim cadrelor medicale și sanitare care au arătat că apreciază gestul nostru, dar, cele mai mari mulțumiri le vom îndrepta către doamnele care ne-au primit atât de călduros, dorindu-le să aibă parte de o însănătoșire cât mai grabnică. A fost o acțiune pe care ne gândim să o repetăm cât mai curând, fiindcă azi am realizat cât adevăr se ascunde în proverbul: Dăruind vei dobândi”, a arătat președintele interimar al TSD Baia Mare, Ciprian Podar.

         Biroul de presă al PSD Maramureș

 

Lăsaţi un răspuns