Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Cosmin Drulea, șef în administrația județeană

Cosmin Drulea, consilier județean PSD, a preluat funcția de șef de cabinet în administrația județeană. Postul a rămas vacant după numirea lui Cosmin Butuza în funcția de secretar de stat în  Ministerul Tineretului.

cosmin druleaDrulea și-a făcut vocea auzită în politică încă de pe vremea când era președinte al organizației județene a Tineretului Social Democrat (TSD) Maramureș. A ajuns apoi consilier județean, dar și șef al cabinetului parlamentar al deputatului Călin Matei.

Drulea și-a preluat deja noile atribuții în cabinetului președintelui de Consiliu Județean, fapt confirmat de Gabriel Zetea. Într-o postare pe o rețea de socializare, Gabriel Zetea, președintele Consiliului Județean Maramureș, a subliniat: „Mă bucur enorm că azi Consiliul Județean Maramureș a câștigat încă un om onest și care a acceptat să se alăture proiectelor județului cu mult entuziasm. Am mare încredere în omul Cosmin Drulea în primul rând și sunt convins că vom face o echipă frumoasă și cu rezultate concrete în beneficiul maramureșenilor! Multumesc Cosmin și spor la treabă!”

Lăsaţi un răspuns