Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 18 aprilie 2024

Bujorel Mureșan: O nouă promisiune îndeplinită în mandatul de primar

Marți, 18 aprilie, la Finteușu Mic (comuna Satulung) sătenii au avut un nou motiv de sărbătoare. Administrația locală din Satulung a inaugurat o sală multifuncțională cu o capacitate de 250 de locuri, prima de acest fel din localitate, dotată și utilată la cele mai înalte standarde. Este vorba despre o investiție de aproximativ 500.000 de lei, finanțată din bugetul propriu al Consiliului Local Satulung și cu subvenții primite de la Consiliului Județean Maramureș. Lucrarea a fost demarată în primăvara anului trecut și a fost finalizată recent.

finteusu mic caminBujorel Mureșan, primarul comunei Satulung, a declarat că, realizarea acestui obiectiv reprezintă o nouă promisiune îndeplinită în mandatul său de primar. ”Am făcut un cămin cultural în Finteușu Mic, mai exact o sală multifuncțională care să deservească populației pentru spectacole, nunți, botezuri sau alte evenimente. Finteușu Mic a fost singura localitate din cele șapte aparținătoare comunei Satulung care nu avea o astfel de sală pentru petreceri. Investiția a fost foarte bine primită de localnici și mă bucur că pot sărbători alături de ei în această zi specială, având cu toții încă un motiv de bucurie”, a declarat primarul comunei Satulung, Bujorel Mureșan.

Invitat la acest eveniment, președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a precizat că, administrația locală din Satulung este una dintre cele mai harnice din Maramureș. ”Au deja multă experiență în implementarea proiectelor și știu să chibzuiască cu înțelepciune banul public. La Finteușu Mic vorbim despre inaugurarea unui cămin cultural în ultima comunitate dintre cele șapte sate aparținătoare comunei Satulung, care nu avea încă un astfel de edificiu. O administrație care are grijă în acest fel de fiecare comunitate pe care o păstorește merită întreaga apreciere și felicitările tuturor, iar Consiliul Județean Maramureș va continua să sprijine astfel de autorități locale performante”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Lăsaţi un răspuns