Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Călin Matei despre Todoran: Așa sunt pechinezii: mici și zgomotoși!

adrian todoranCălin Matei, deputat PSD de Maramureș, a intrat într-o polemică deputățească cu mai tânărul său coleg de comisie: Adrian Todoran, deputat PMP de Maramureș, parlamentar care e la primul mandat și e dornic de a se face cunoscut.

Conform lui Matei, într-o postare a deputatului PMP, din necunoștință de cauză, Todoran susține lucruri neadevărate privind creșterea la tarifele pentru polițele RCA. Acesta este și motivul pentru care Matei face unele precizări privind dezbaterile pe această temă din Comisia de buget-finanțe a Camerei Deputaților și, totodată îl compară pe deputatul PMP cu un pechinez mic și zgomotos.

„Am scris un comentariu d-nului Adrian Tudoran deputat ,coleg cu mine în comisia buget-finanțe, dar la șters ! Intr-o postare a lui anunța că se opune cu îndârjire creșterii RCA și anunța o creștere cu 200%a poliței! O minciună mai mare ca el nici că se poate! Ce mă deranjează cel mai mult este faptul că săptămâna aceasta în comisia al cărui membru este a fost dezbătut acest lucru ore întregi cu toți cei decidenți în cauza! Hop și el cu comunicat! Dar a lipsit cu desăvârșire de la toate ședințele și dezbaterile, preferând să-și facă poze cu micii și iarba verde de la Recepția Cotrocenilor! Dar nu mă pot supăra că așa sunt pechinezii- mici și zgomotosi!”, a scris Matei pe o rețea de socializare.

Lăsaţi un răspuns