Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 13 iunie 2024

Cupa Companiilor la minifotbal

În luna iunie este programată prima ediție a Cupei Companiilor, competiție organizată sub egida Federației de Minifotbal din România pe bazele Elit Sport din Baia Mare. Înscrierile se fac până în 15 mai.

minifotbalCupa Companiilor va avea loc în luna iunie pe bazele Elit Sport din Baia Mare. Aflată la prima ediție în Maramureș, competiția se derulează sub egida Federației de Minifotbal din România. Principalul scop al acestei întreceri este socializarea între practicanții de fotbal din cadrul companiilor.

În 10 și 11 iunie vor fi programate meciurile din cadrul grupelor, pentru ca în 17 și 18 iunie să aibă loc faza finală.

Turneul se va desfășura pe baza regulamentului folosit în Campionatul Național de Minifotbal și poate suporta mici ajustări comunicate la ședința tehnică. Meciurile se vor disputa în sistem 5+1, cu două reprize a câte 20 de minute fiecare. O echipă trebuie să fie formată din minimum 6 – maximum 12 jucători. Fiecare grupare va juca minimum patru partide, în funcție de rezultate. Echipele vor avea dreptul să folosească 1 (un) stranier – jucător din afara companiei.

Termenul limită de confirmarea a înscrierii este 15 mai.

Echipa câștigătoare va avea dreptul să participe la turneul final organizat la nivel național, din postura de campioană a Maramureșului.

Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0744-775353 (Zoltan Szekely) sau la mail-ul szekelyzoli@ymail.com.

 

Z.S.

Lăsaţi un răspuns