Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 16 iunie 2024

Ioan Corodan: Port o uriașă responsabilitate: de a reprezenta interesele cetățeanului

Cine sunt eu – Ioan CORODAN, candidat independent la Primăria Baia Sprie ?

ioan corodanM-am născut pe 13 august 1960, la Medieșu Aurit, într-o familie modestă de oameni muncitori. Am urmat cursurile Institutului de Mine din Petroșani și, începând cu anul 1985, mi-am început cariera la Exploatarea Minieră Baia Sprie ca Inginer în subteran.

Timp de 20 de ani am coordonat activitățile de exploatare în subteran și de instruire a personalului in domeniul sănătății și securității în muncă iar în calitate de Director al EM Baia Sprie am devenit responsabil de managementul activității minere în subteran și suprafață. De asemenea, timp de 4 ani am coordonat activitatea de Protecția mediului și de sănătate și securitate în muncă la nivel județean în cadrul REMIN Baia Mare.

Începând cu anul 1997, odată cu procesul de restructurare din mineritul maramureşean, acesta a intrat într-un declin ce a dus la disponibilizarea în masă a minerilor și încetărea activității minelor din zonă. Astfel, activitatea mea s-a reorientat spre conservarea minelor și carierelor în cadrul Conversmin în calitate de director și consilier timp de 3 ani.

Timp de 17 ani am activat în administrația publică a orașului și județului, în cadrul Consiliului Local Baia Sprie, ca șef Comisia Buget Finanțe și în cadrul Consiliului Judetean Maramures ca membru în Comisia pentru Asistenta sociala si protectia drepturilor copilului și ca membru în Comisia pentru invatamant, cultura și patrimoniu cultural.

Între 2006-2008, în mandatul meu de senator am avut onoarea sa lucrez în Comisia pentru munca, familie si protectie sociala.

În calitate de consilier local cu atribuţii de viceprimar, am coordonat activitatea Serviciului Public din Baia Sprie.

În calitate de candidat la Primăria Baia Sprie port, de asemenea, o uriașă responsabilitate – aceea de a reprezenta interesele cetateanului pentru a crea un oraș curat, prosper și atractiv pentru investitori.

Lăsaţi un răspuns