Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Semafoare pe DN 18, în Pasul Gutai

Luni, 26 iunie, subprefectul judetului Maramures, Gavris Ardelean a avut o intalnire de lucru cu reprezentanti ai Sectiei Drumuri Nationale Baia Mare, ai SC Aktor SA, politiei rutiere Maramures si consilieri ai Institutiei Prefectului- Judetul Maramures.

semafoare- drum in reabilitare

In cadrul intalnirii, s-au anaizat problemele legate de conditiile de trafic pe DN18- Pasul Gutai (portiunea reabilitata) in perioada 15 iulie- 15 august 2017.

In perioada mentionata, pe ambele sensuri de mers, vor fi instalate semafoare pentru a evita inchiderea totala a circulatiei si fluidizarea traficului in Pasul Gutai. Avand in vedere acesta masura, executarea lucrarilor de reabilitare se va face in conditii grele, participantii la trafic avand obligatia sa respecte semnalizarea rutiera din zona restrictionata, precum si semnalele pilotilor de dirijare a traficului.

Pentru a evita posibile blocaje in trafic in zonele de lucru, exista posibilitatea unor variante ocolitoare: DN19- Huta – Certeze si DN17C- Dealul Stefanitei.

***

Avand in vedere reabilitarea drumului DN18- Pasul Gutai in perioada 15 iulie- 15 august 2017, institutiile implicate isi cer scuze participantilor la trafic pentru disconfortul din perioada metionata, cu rugamintea de a respecta masurile de trafic care se impun.

Lăsaţi un răspuns