Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Activitate restrânsă în instanțe

Din 3 iulie începe vacanţa judecătorească, astfel că activitatea din instanțe va fi redusă până la sfârșitul lunii august.

Tribunalul Maramureș a dat publicității programul de lucru cu publicul al compartimentelor arhivă şi registratură din cadrul Tribunalului Maramureş, valabil în perioada 3 iulie – 31 august:

Arhiva şi registratura Secţiei I civile, str. Crişan nr. 3

Arhivă

Marţi-Joi : 09.00-11.00

Luni şi Vineri : Închis

Registratură

Luni-Vineri : 09.00-11.00

Arhiva şi registratura Secţiei a II-a civile, Palatul Justiţiei, Bd. Republicii nr. 2A

Luni-Vineri : 09.00-10.00

Arhiva şi registratura Secţiei penale, Palatul Justiţiei, Bd. Republicii nr. 2A

Luni-Vineri : 09.00-10.00

„De asemenea, întrucât pe durata vacanţei judecătoreşti sunt organizate şi efectuate concediile de odihnă ale personalului instanţei, vă informăm că activitatea de judecată din această perioadă se va restrânge, urmând a fi judecate doar cauzele urgente şi cele în care s-a încheiat un acord de mediere.

Pentru buna funcţionare a instanţei, colegiul de conducere a aprobat, prin hotărâre, listele cauzelor urgente specifice fiecărei secţii şi a dispus o serie de măsuri operative.

Menţionăm că acţiunile care, deşi nu fac parte din categoria celor ce se judecă de urgenţă, vor fi depuse la registratura instanţei în perioada vacanţei judecătoreşti, se vor înregistra la data depunerii lor, însă vor fi soluţionate ulterior”, se arată într-un comunicat transmis de Tribunalul Maramureş.

Lăsaţi un răspuns