Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Drapelul Maramureșului – arborat la Primăria Ulmeni

Ședința ordinară de joi, 27 iulie a Consiliului Județean Maramureș a debutat cu un moment festiv. În cursul aceleiași zile, vicepreședintele Lucian Morar a depus jurământul de credință în funcția de primar al orașului Ulmeni, demnitate pe care a câștigat-o în urma alegerilor locale din 11 iunie 2017. Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea i-a înmânat un drapel al Maramureșului, pe care să îl arboreze în sediul Primăriei Ulmeni.

executiv cj”Este un dar pe care îl oferim din partea noastră, a tuturor reprezentanților Consiliului Județean Maramureș și care dorim să îi aducă aminte de clipele frumoase pe care le-a petrecut alături de noi, în decursul acestui an în care a activat în executivul CJ”, a precizat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Și vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș i-a mulțumit lui Lucian Morar pentru colaborarea din ultimul an.

”Am venit în echipă, dar plecăm separat. Cred că fiecare are rostul său în viață, iar Lucian sper să facă treabă bună la Ulmeni, așa cum ne-a obișnuit, iar noi așteptăm în mijlocul nostru un alt coleg care să pună în slujba județului toată priceperea și cunoștințele sale”, a precizat vicepreședintele Ioan Doru Dăncuș. După ce a primit drapelul, Lucian Morar a precizat că, deși depune jurământul de primar, legislația în vigoare îi permite ca, în următoarele 15 zile să decidă dacă rămâne vicepreședinte al Consiliului Județean sau primar al orașului Ulmeni, iar mulțumirile pentru colaborarea din ultimul an le va transmite în cadrul următoarei ședințe de Consiliu Județean.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

 

Lăsaţi un răspuns