Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 1 aprilie 2023

Fraieriți pe terase în Baia Mare

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare desfăşoară cercetări sub aspectul comiterii a două infracţiuni de abuz de încredere, după ce două persoane au reclamat faptul că au rămas fără bunurile pe care încercau să le vândă.

tineri pe tarasaIeri, 19 iulie, la interval de jumătate de oră, sediul Poliţiei Municipiului Baia Mare s-au prezentat doi tineri care le-au relatat poliţiştilor două situaţii asemănătoare. Tinerii, unul în vârstă de 19 ani, altul în vârstă de 29 de ani,  s-au întâlnit fiecare cu o persoană necunoscută pe terasa unor localuri din municipiu pentru a-şi vinde telefoanele mobile.

În ambele cazuri, persoana necunoscută a invocat faptul că ar dori să-i arate telefonul şi prietenei lui care se află în local, şi a reuşit să dispară fără să fie observat de victime. Prejudiciul estimat este de 1.650 de lei, respectiv 900 de lei.

Poliţiştii desfăşoară investigaţii pentru identificarea persoanei/persoanelor bănuite de comiterea faptelor şi pentru recuperarea prejudiciului

Lăsaţi un răspuns