Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 28 mai 2023

Sebastian Lupuț și Gavriș Ardelean – “misiune îndeplinită”

Sebastian Mihai Lupuț și Gavriș Ardelean le-au mulțumit pentru colaborare comandanților structurilor din subordinea MAI și MApN.

luput si ardeleanLa final de mandat, cei care au condus județul Maramureș în ultimele luni, Sebastian Mihai Lupuț, în calitate de prefect, și Gavriș Ardelean, în calitate de subprefect, s-au întâlnit vineri, 28 iulie, la Palatul Administrativ, cu comandanții și adjuncții structurilor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne (MAI) și a Ministerului Apărării Naționale (MapN).

Atât Sebastian Mihai Lupuț, cât și Gavriș Ardelean le-au mulțumit celor prezenți pentru buna colaborare pe care au avut-o de-a lungul timpului. Ei au arătat că în structurile MAI și MApN lucrează oameni care au dat dovada profesionalismului lor în fiecare dintre ocaziile în care au intervenit. Sebastian Mihai Lupuț și Gavriș Ardelean și-au exprimat speranța că se vor mai întâlni cu foștii colaboratori în ocazii mai fericite și mai puțin tensionate decât situațiile de urgență.

Comandanți ai unor structuri au declarat că, de-a lungul mandatului, conducerea județului a fost foarte receptivă și a acționat cu rapiditate, chiar dacă a traversat o perioadă dificilă, în care au avut loc trei scrutine electorale, deloc ușor de gestionat.

Vasile Moldovan (avocat sighetean) va exercita, cu caracter temporar, prin detașare, funcția de prefect, iar în funcția de subprefect a fost numit Alexandru Cosma – directorul Agenției de Protecție a Mediului.

***

Mesajul domnului Sebastian Mihai Lupuț la final de mandat

În ședința de Guvern care a avut loc joi, 27 iulie 2017, a fost adoptată o hotărâre de numire a unui nou prefect al județului Maramureș.

Acum, la final de mandat, țin să le mulțumesc tuturor celor cu care, în calitate de prefect, am colaborat în ultimele 16 luni: structurile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Apărării Naționale, reprezentanții serviciilor publice deconcentrate, primarii unităților administrativ-teritoriale. Mulțumesc, de asemenea, presei, care a fost aproape de Instituția Prefectului în tot acest răstimp. Și, nu în ultimul rând, le mulțumesc colegilor din Instituția Prefectului – Județul Maramureș pentru munca depusă.

A fost onorant pentru mine să conduc acest județ cât am putut de bine, în spiritul legii, al corectitudinii și al echidistanței. Respect comunitatea în care trăiesc și am făcut eforturi pentru a iniția și coordona proiecte benefice pentru județul Maramureș.

Îi urez succes în activitate noului prefect al județului Maramureș.

Sebastian Mihai Lupuț

 

Lăsaţi un răspuns