Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
marți, 23 aprilie 2024

Trecere în rezervă la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean

Astăzi,  4 septembrie., într-un cadru festiv, a avut loc trecerea în rezervă a patru cadre militare, ofiţeri din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş urmând ca în cursul lunii curente, încă un ofiţer şi trei subofiţeri să treacă în rezervă.

Ceremonialul a debutat cu citirea ordinelor de trecere în rezervă de către inspectorul şef şi  înmânarea diplomelor de excelenţă acordate pentru întreaga activitate depusă în slujba patriei şi cetăţenilor iar comanda unităţii a mulţumit pentru eforturile depuse în activitatea profesională şi în defavoarea familiilor, atunci când a fost cazul.

 ijj trecere in rezerva

De asemenea întregul colectiv al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş urează ,,tinerilor pensionari”  multă sănătate, pensie lungă, să-şi dedice timpul pentru a realiza ceea ce nu au putut cât au fost militari.

Printre cei care au trecut în rezervă se numără: col. Gheorghe-Vasile Crișan, lt. col. Petru Ilieș, lt. col Nicolae-Adrian Pop, Marius Volcovinschi.

Cei cinci ofiţeri şi cei trei subofiţeri au  activitate meritorie în Jandarmeria Română, pensionându-se după îndelungaţi ani de activitate.

Prin intermediul domnului inspector şef, Locotenent colonel Florişteanu Petru Marcel, jandarmii maramureşeni  le-au adresat un mesaj de rămas bun şi mulţumiri pentru întreaga activitate desfăşurată în cadrul inspectoratului.

Lăsaţi un răspuns