Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Conducerea ISU Maramureș a fost schimbată

Începând cu 1 octombrie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU)  ” Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș are inspector șef nou: colonel inginer Chichișan Miron Adrian.

conducere isu mmNoul inspector șef al ISU Maramureș este împuternicit să ocupe această funcție pe o perioadă de 6 luni, se arată într-un comunicat al inspectoratului.

În anul 1995, Chichișan a absolvit Academia de Poliție ” Alexandru Ioan Cuza” Facultatea de Pompieri, iar din anul 2009 și până în momentul împuternicirii la comanda ISU Maramureș, colonelul Chichișan a ocupat funcția de inspector șef al ISU ” Porolissum” al județului Sălaj.

Astăzi, 2 octombrie, în prezența prim adjunctului inspectorului general al IGSU, colonel Cristian Radu, a prefectului și subprefectului județului Maramureș și a personalului inspectoratului, noul inspector șef al ISU Maramureș a preluat comanda pompierilor maramureșeni. De asemenea, în cadrul ședinței s-a dat citire și ordinului de mutare în interesul serviciului la ISU Caraș-Severin a colonelului Mureșan Ioan Daniel, fostul inspector șef.

Tot astăzi, la sediul ISU Maramureș a fost prezentat și noul autocamion cu sistem hidraulic încărcare intrat în dotarea pompierilor maramureșeni.

 

Lăsaţi un răspuns