Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
miercuri, 24 aprilie 2024

Meci amical între Minerul Baia Sprie și Sport Team Baia Mare

În Baia Sprie, pe terenul foarte bine întreținut de Clubul Sportiv F.C.Kiss, s-a disputat partida de fotbal old-boys dintre echipele Minerul Baia Sprie și Sport Team Baia Mare.

fotbal bs sport team3Meciul a început prudent, echipele tatonându-se reciproc în prima parte din prima repriză. Apoi jucătorii și-au dat drumul la joc însă partida a rămas echilibrată pe tot parcursul acesteia. Primii care au deschis scorul: băimărenii prin Daniel Lupuți, după o pasă, la întâlnire în fața porții, primită de la Florin Florea (0-1, min.10). La acest scor, oaspeții mai ratează două ocazii clare de a marca, însă bara porții apărată de Marius Roșca și inspirația acestuia au făcut ca scorul să rămână neschimbat. Cum gazdele aveau și pe bancă jucători valoroși, antrenorii jucători Vasile Gherman, Felician Lazăr și Grigore Pelecaci au trecut la schimbări modificând totodată și tactica de joc.

Rezultatul s-a văzut imediat, iar în minutele 22 și 35, jucătorul Alin Bîrda (primar al orașului Baia Sprie și totodată cel mai bun de pe teren), înscrie de pe contraatac stabilind scorul pauzei care devine 2-1.

După reluarea jocului băimărenii încearcă egalarea prin atacuri succesive spre poarta gazdelor apărată de Andrei Ardelean (intrat în min. 45) care nu au fost concretizate pe tabela de marcaj. În minutul 70, pe fondul posesiei oaspeților, jucătorul gazdelor Paul Blejan, mărește avantajul pe tabela de marcaj, acesta scapă singur pe partea stângă și-l învinge pe portarul Edi Costin de la oaspeți (3-1).

Până la finalul jocului gazdele se retrag în apărare pentru a păstra rezultatul. În minutul 78, la o nesincronizare a apărătorilor băisprieni, băimăreanul Rareș Pop-Popescu driblează tot ce-i iese în cale și stabilește scorul final al meciului (3-2).

De remarcat modul în care echipa Minerul Baia Sprie, reunită doar de anul trecut (jucând pe terenuri sintetice și în sală), fiind la primul meci pe teren mare, a gestionat foarte bine partida, adjudecându-și meritat victoria.

Cu ocazia acestui meci echipa Sport Team l-a premiat pe jucătorul Rareș Pop-Popescu cu o diplomă, pentru marcarea golului cu nr. 400 în contul echipei (reușita a fost înregistrată în meciul cu Dinamic Groși).

Arbitrajul a fost asigurat de către Alexandru Bella, Raluca Pteanc și Raul Pteanc.

Echipele:

Minerul: Marius Roșca, Sebastian Flaviu Trif, Vasile Dan (căpitanul echipei), Alexandru Zaslati, Paul Blejan, Alin Bozga, Rogojan Mircea, Ștefan Mureșan, Nelu Prodan, Felician Lazăr, Ioan Șomcutean, Ioan Șișeștean, Dănuț Remețan, Silviu Seri, Andrei Ardelean, Alin Bârda, Cosmin Câmpan, Lorand Vincze, Grigore Pelecaci și Vasile Gherman.

 

V.G.

Sport Team: Darius Mihuț, Edi Costin, Daniel Gheighiș, Dorin Avram, Vasile Terec, Marius Cardoș, Florin Frenț, Cristian Măgurean, Florea Florin, Vasile Maxim, Ionuț Pop, Rareș Pop-Popescu, Cristian Bărbos, Gavrilă Alin, Daniel Lupuți, Bogdan Trif și Ionuț Simon. Antrenor Ioan Marchiș.

 

Lăsaţi un răspuns