Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
duminică, 23 iunie 2024

Flaviu Bălan: Tinerii social-democrați din Maramureș salută reconfirmarea lui Gabriel Petrea în fruntea TSD

Duminică, 12 noiembrie, la Romexpo, peste 2.500 de tineri social-democrați din România și-au ales liderul la nivel național. Gabriel Petrea, ministrul Dialogului Social, a fost reconfirmat, cu unanimitate de voturi, președinte al TSD.

alegeri TSD1Delegația cu care Maramureșul a participat la Congresul Tinerilor Social-Democrați (TSD) a fost una numeroasă, iar mandatul de susținere a fost acordat, încă de la început, pentru Gabriel Petrea.

Potrivit președintelui TSD Maramureș, Flaviu Bălan, Gabriel Petrea a fost și este un prieten al Maramureșului.

alegeri TSD

”Înainte de toate, liderul nostru la nivel național este un prieten al tinerilor social-democrați din întreaga țară și apoi este ministru al Dialogului Social în Guvernul României. Încă din clipa în care a preluat frâiele TSD la nivel central, Gabriel Petrea s-a interesat de fiecare organizație de tineret din România, organizând, în decursul timpului, foarte multe vizite în teritoriu. Am apreciat prezența sa și la Conferința Județeană de Alegeri a TSD Maramureș, unde a venit nu doar să prezideze întâlnirea noastră, ci și pentru a fi alături de tinerii social-democrați. În cadrul Conferinței Județene, TSD Maramureș a adoptat o rezoluție de susținere a lui Gabriel Petrea pentru un nou mandat în fruntea TSD central, fapt care a fost confirmat și în urma votului de duminică, de la Romexpo. Tinerii social-democrați din Maramureș salută reconfirmarea lui Gabriel Petrea în fruntea TSD central și ne bucurăm că, în continuare, la vârful partidului avem un bun profesionist, un om cu caracter și un politician de la care avem cu toții ce să învățăm”, a declarat președintele TSD Maramureș, Flaviu Bălan.

 

 

 

Lăsaţi un răspuns