Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
joi, 25 aprilie 2024

Concert de colinde și primirea „Moșului”, la Biserica de lemn din Baia Sprie

An de an, la Biserica Ortodoxă cu hramul „Sf. Împărați Constantin și Elena” din Baia Sprie are loc tradiționalul concert de colinde. Tot cu acest prilej, vine și „Moșul” pentru copiii din parohie.

mos craciunEvenimentul are loc miercuri, 6 decembrie, cu începere de la ora 17.30. Cu această ocazie, preoții Marius Cătană, Virgil Pâslă și Consiliul Parohial invită credincioșii să ia parte la programul special pregătit cu câteva săptămîni în urmă.

Copiii care participă la cateheză, îndrumați de educatoarea Anda Șomotyuc, vor recita poezii și vor interpreta colinde specifice sărbătorii Crăciunului, iar Corul „Lumină Lină”, dirijat de teologul Daniel Trif, va prezenta colinde și urări pentru cei prezenți la eveniment. În final, artista băispriană Sonia Rațiu va interpreta frumoase colinde după care cu toții îl vor primi pe „Moș Nicolae”, care va împărții daruri copiilor din parohie. Cadourile au fost oferite de câteva credincioase. Pentru gestul făcut, preoții și coratorii bisericii le aduc multă recunoștință.

Vasile Gherman

Lăsaţi un răspuns