Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Firmă din Maramureș premiată la gala „Made in Romania”

Bursa de Valori București (BVB) a premiat cele 15 companii care s-au calificat în ultima etapă a „Made in Romania”, un proiect unic derulat de BVB și partenerii săi pentru a identifica și susține viitoarele motoare de creștere ale economiei locale sau din regiune.

premiu apilandCele 15 companii finaliste au fost anunțate în cadrul unei gale de premiere, în data de 25 aprilie, la care au participat peste peste 150 de antreprenori si directori executivi ai companiilor din comunitatea Made in Romania, alături de membrii Comitetului de Nominalizare, membrii Juriului și alți susținători ai proiectului.

Au fost premiate firme din Brașov, București, Recaș, Pașcani, Cluj, Ploiești, dar și o firmă din Maramureș. Printre finaliste se numără și firma ApiLand din Maramureș – societate ce desfășoară comerț cu produse apicole pentru sănătate.

„Ediția Made in Romania din acest an a venit în continuarea excelentului demers de anul trecut, prin care apropiem de Bursă și de piața de capital, în general, o gamă cât mai variată de companii autohtone, de branduri autentice și oameni talentați, care au reușit până la urmă să reinventeze peisajul antreprenorial local,” a spus Radu Hanga, Senior Advisor to the Board, Banca Transilvania.

Aflat deja la cea de-a doua ediție, Made in Romania este un proiect unic care își propune să identifice și să promoveze antreprenoriatul românesc.

Lăsaţi un răspuns