Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Zetea: Membrii partidului spun că se observă oprobiul public la care este supus PSD

Liderul PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a făcut referire la mitingul care va avea loc, cel mai probabil, în data de 9 iunie, în București, unde vor participa membrii de la toate organizațiile PSD din țară.

zetea”S-a discutat foarte mult despre acest subiect al organizării unui miting, deoarece avem foarte multe mesaje transmise de membri ai Partidului Social-Democrat care spun că observă oprobiul public la care este supus constant, PSD, de către partidele din opoziție și instituțiile statului. Aceștia arată că vocea liderilor PSD se aude în cadrul societății și a mass-media, dar vocea lor, ca simpli membri de partid nu este auzită. Nu mai vor să vadă aceste atacuri constante și au solicitat organizarea unui miting pentru a-și putea susține părerile, pentru a-și arăta aprecierea față de Guvernarea PSD-ADLE și față de primul ministru Viorica Dăncilă, dar, în primul rând, față de politicile publice promovate de PSD pentru societatea românească. Sunt toate domeniile care afectează viața de zi cu zi a românilor și la care Partidul Social Democrat trebuie să aibă răspuns”, a precizat vicepreședintele PSD al regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, Gabriel Zetea.

Liderul PSD Maramureș a arătat că urmează să fie stabilit numărul de delegați din fiecare județ, dar paralel cu mitingul din București, este posibil să fie organizate întâlniri similare în municipiile reședință de județ din țară.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Lăsaţi un răspuns