Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 26 aprilie 2024

Doi poliţişti maramureşeni la „Turul Centenarului”

Doi poliţişti maramureşeni, iubitori ai mişcării pe două roţi, au răspuns prompt invitaţiei lansate de Asociaţia „Cu bicicleta departe” de a participa la „Turul Centenarului”.

Evenimentul este organizat în perioada 26 iunie-1 iulie.

Din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi au plecat în acelaşi timp grupuri de biciclişti care se vor întâlni duminică, 1 iulie, într-un loc cu puternice rezonanţe istorice: cetatea Alba Iulia. Poliţiştii maramureşeni s-au aliniat startului alături de grupul care a pornit din Timişoara.

politisti cu bicicleteComisar şef de poliţie Gherman Dorin, șeful Serviciului Poliției Rutiere Maramureș, şi subinspector de poliţie Mărginean Alex, nu au fost selectaţi întâmplător. „Exemple ale unui stil de viaţă activ şi sănătos cei doi poliţişti sunt cu iniţiativă de fiecare dată când vine vorba despre promovarea unor principii.

Prin participarea la acest eveniment cei doi poliţişti vor să promoveze folosirea mijloacelor de transport alternativ şi totodată să tragă un semnal autorităţilor locale şi administratorilor drumurilor cu privire la necesitatea realizării de amenajări rutiere, în general, şi de piste de biciclete, în special. Şi, cu siguranţă, vor fi şi un exemplu de popularizare a regulilor de circulaţie în rândul participanţilor”, se arată într-un comunicat al IPJ Maramureș.

 

Lăsaţi un răspuns