Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
sâmbătă, 20 aprilie 2024

Raport al ANI atacat în instanță de un ales local din Chioar

Un viceprimar din Chioar a început lupta cu ANI. Acesta a atacat în instanță raportul întocmit de Agenția Națională de Integritate (ANI), document conform căruia s-a constatat starea de incompatibilitate a alesului local. Este cazul viceprimarului comunei Satulung, Ioan Roman.

ioan roman, viceprimar satulungÎn luna decembrie a anului trecut, ANI a transmis raportul privind starea de incompatibilitate a mai multor aleși locali printre care și cel al lui Ioan Roman, viceprimarul comunei Satulung.

Conform raportului întocmit de ANI, Roman s-a aflat în stare de incompatibilitate, în perioada 05 septembrie 2016 – 14 februarie 2017, când a exercitat simultan funcția de viceprimar și calitatea de membru al Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale Satulung.

Roman nu au depus la dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului la apărare, dar s-a adresat instanței. Contestația acestuia privind raportul întocmit de ANI a fost depusă în 27 decembrie 2018, la Curtea de Apel Cluj.

 

Lăsaţi un răspuns