Opinii şi stiri din judet si informatii de interes national
vineri, 19 aprilie 2024

Asfaltare la Șomcuta Mare

Odată cu încălzirea vremii în Șomcuta Mare a început curățenia de primăvară. De asemenea, pentru anumire zone, care nu sunt prinse în marile proiecte de reabilitare, în care situația era precară s-a decis aplicarea de urgență a unui nou strat de covor asfaltic.

asfaltareJoi, 4 aprilie, s-a turnat asfalt în parcarea din apropierea Agenției de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Șomcuta Mare.  Gheorghe Buda, primarul orașului Șomcuta Mare, a precizat că starea parcării a impus turnarea unui covorul de asfalt. De asemenea, s-a acționat pentru extinderea și amenajarea parcării, având în vedere atât numărul mare de fermieri care se prezintă periodic la APIA, cât și numărul insuficient de locuri de parcare din zona centrală a orașului.

O altă lucrare a fost efectuată în centrul orașului, lângă restaurantul Chioar. Aici a fost vorba de plombarea unor gropi care s-au format după lucrările de infrastructură.

Conform declarațiilor făcute de primar, pentru aceste lucrări s-au folosit fonduri de la bugetul local. „În Șomcuta Mare vor fi demarate lucrări ample ce se vor derula cu fonduri din programul național de dezvoltare sau alte surse, însă pentru începerea acestora mai este nevoie de semnarea unor contracte”, a conchis primarul Buda.

Lăsaţi un răspuns